...mit der Nummer Eins...

A vékony srácról a kapuban, Bp. I-ről és példaképeimről

Friss topikok

  • gaborge: @Meoni: sokáig gondolkoztam, hol láttam már Hvidt alkaros mozdulatát. Aztán beugrott: a nem kevésb... (2013.11.25. 22:06) Finish him!
  • gaborge: hát ha már álmodozok, akkor azt, hogy pl. 23 éves vagyok :) (2013.10.04. 13:45) A kapus mindig kulcsjátékos
  • Meoni: Bizony ajánlom, minden kedves kapusnak a figyelmébe, Landin veszprémi teljesítményét. Jó 10 perci... (2013.10.01. 07:59) Lassan, de biztosan
  • gaborge: ha egyszer nincs kapuralövés, nem lehet védés sem :) ezt a heteseknél is így szoktam számolni (2013.05.06. 11:07) Kékben
  • Meoni: Ha egy jelenetet ki kéne emelnem, akkor az biztos az volna, amikor a Rufusz hozta fel a labdát és ... (2012.12.08. 11:10) Effektív sportélmény

Szeged-Flensburg

2011.03.18. 08:59 gaborge

Szerintem minden magyar kézirajongó, még a veszprémiek is örülnek annak, hogy az elmúlt évek megfáradt, motivációját vesztett szegedi csapata után idén egy friss és sokszor kimondottan élvezetes játékot játszó Picket láthatnak.

Fontolgatom, hogy le kéne menni Szegedre a hazai meccsre. Egyrészt még nem voltam ott, pedig állítólag egy telt házas BL meccs hangulata nem marad el a veszprémi mögött. Másrészt kapusposzton is jó lesz a felhozatal: Miklert legkésőbb a norvégok elleni EB-meccs óta szeretjük, és a BL-ben is többször igazi öröm-védést, bravúr-sorozatokat produkált. Tatai jó napján szintén élmény, plusz megtanulhatoó tőle, hogyan kell hangosan irányítani, buzdítani, illetve korholni a védelmet, csapattársainkat.

A másik oldalon a flensburgi szurkolók nagy kedvence, Dan Beutler az első számú kapus, aki az egyik legveszélyesebb ember tud lenni, ha igazán rápörög egy meccsre. Aki nem hiszi, megnézheti a legutóbbi Ciudad Real elleni összecsapást itt:

http://www.ehftv.com/ec/cl/men/2010-11/video/001433

Rövid ízelítőnek pedig egy youtube-klasszikus:

https://www.youtube.com/watch?v=jhMa-Hk3_C4

A cserekapus Rasmussen pedig a Zágráb legyőzésekor villantott meg képességeiből. Akármelyikük is álljon végül kapuba, Butenko teljes lövőrepertoárjára és fineszére szükség lesz a németek legyőzéséhez.

Aki kedvet érez szegedi kiránduláshoz egy remélhetőleg szép tavaszi délutánon, csatlakozzon!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aliasbitter.blog.hu/api/trackback/id/tr172749362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meoni 2011.03.18. 16:43:26

"Butenko teljes lövőrepertoárja" talán csak a hajdani Oszmajics öröm játékával említhető egy lapon. :-)))))
süti beállítások módosítása